Čokoláda Michel Cluizel Premier Cru Los Ancones Bio 67% 70 g

 
Dostupnost Skladem
126 Kč / ks
   
Kód produktu 393
Výrobce Michel Cluizel
Kategorie Michel Cluizel
 
 

Velmi jemná čokoláda bohatá na ovocné tóny - najdeme zde maliny, limetku, meruňky, broskve, rybíz a dokonce i zelené olivy.

 

Rodinná čokoládovna z Normandie na severu Francie, která nabízí mimo jiné unikátní řadu plantážních čokolád, luxusní čokoládové ochutnávkové sady, a téměř 200 druhů ručně vyráběných pralinek, ganaches, macarolats, pochons a čokoládových lanýžů. Michel Cluizel systematicky vyhledává nevšední plantáže v zemích vyhlášených produkcí kvalitního kakaa. Navazuje s nimi dlouhodobé vztahy a platí jim férové nadstandardní ceny.  Nechal si patentovat ochrannou známku „Nobles Ingredients“ (neboli „urozené, vznešené suroviny,“) která v praxi znamená, že ve svých výrobcích používá jen čisé kakaové máslo, bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků, třtinový cukr místo cukru řepného, přírodní Bourbon vanilku namísto vanilinu, nepoužívá sójový lecitin a všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.

67% plantážní čokoláda z plantáže "Los Ancones" na ostrově Svatého Dominika v Karibiku. Tato čokoláda je připravená z kakaových bobů odrůdy Trinitario v Bio kvalitě, které na plantáži "Los Ancores" pěstuje rodina Rizkových již od r. 1903.

Čokoláda Michel Cluizel Premier Cru Los Ancones Bio 67% obdržela v roce 2011 ocenění od Academy of Chocolate.

Složení:
kakaová hmota (kakao, čisté kakaové máslo), nerafinovaný třtinový cukr, pravá Bourbon vanilka. Může obsahovat stopy oříšků, mléka a lepek.

Hmotnost: 70g

Hmotnost 0.07 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.