Menakao Hořká čokoláda 63% s mořskou solí a kousky kakaových bobů

 
Dostupnost Skladem
91 Kč / ks
   
Kód produktu 55
Kategorie Menakao
 
 

 


popis:
Čokoláda Menakao hořká 63% s mořskou solí a kousky pražených kakaových bobů

63% hořká čokoláda dochucená Madagaskarskou mořskou solí a kousky pražených kakaových bobů. Čokoláda je připravená z kakaových bobů odrůdy Trinitario pěstovaných v údolí řeky Sambirano na Madagaskaru.

Ocenění z mezinárodních soutěží:
- Great Taste Award, Guild of Fine Food Association, Londýn, 2013
- bronzová medaile, Academy of Chocolate, 2013, kategorie „Best Flavoured Dark Chocolate Bar“
- Great Taste Award, Guild of Fine Food Association, Londýn, 2012

Složení:
kakaová hmota (kakao, čisté kakaové máslo), cukr, kousky pražených kakaových bobů, sojový lecitin, mořská sůl. (Může obsahovat stopy ořechů, mléčné a vaječné bílkoviny, lepku a burských ořišků.)

Výjimečná kvalita surovin:
Na přípravu čokolád Menakao jsou používány boby z vybraných plantáží z údolí řeky Sambirano na Madagaskaru, kde jsou kakaovníky pěstovány bez použití pesticidů a umělých hnojiv. V čokoládách též nenajdete žádná umělá aromata ani vanilin. Použitý sójový lecitin je beze stop geneticky modifikovaných organismů (tzv. GMO free).

Hmotnost a velikost:
75 g, 150 x 71 x 10 mm

Čokolády Menakao jsou vyráběny v čokoládovně Cinagra na Madagaskaru, jež vyrábí výjimečnou čokoládu od roku 2006


Cena „Great Taste Award,“ je ekvivalentem filmových Oskarů ve světě gurmánů. Britská asociace „Guild of Fine Food“ ji každoročně uděluje těm nejkvalitnějším a nejchutnějším potravinovým výrobkům v příslušné kategorii.

Academy of Chocolate byla založena v Londýně v roce 2005. Kromě hodnocení kvality čokolád následovaném každoročním udílením cen je jejím hlavním cílem motivovat výrobce čokolády k trvale udržitelnému férovému obchodu.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.