Mléčná horká čokoláda Michel Cluizel Minigrammes Vanuari Lait 39% 1kg

 
Dostupnost Skladem
681 Kč / ks
   
Kód produktu 362
Kategorie Horká čokoláda Michel Cluizel
 
 

 

Čokoláda ve formě peciček je ideální pro přípravu horkého čokoládového nápoje, krémů, dezertů, dortů a do čokoládové fontány. Čtyři pecičky váží 1g a jejich velikost je optimalizová pro snadné a rovnoměrné rozpouštění. Čokoláda je vytvořená z pečlivě vybrané kombinace různých druhů kakaa z centrální Ameriky, Afriky a Jávy. Jemná, příjemně chuťově vyvážená čokoláda.

Složení:
třtinový cukr, kakaové máslo, plnotučné práškové mléko, kakao, emulgátor: řepkový lecitin, pravá Bourbon vanilka.
Může obsahovat stopy oříšků a gluten.

 

Horká čokoláda v praktické formě čokoládových peciček.Stačí krátce povařit v horkém mléce nebo smetaně a můžete si vychutnat tradiční francouzskou horkou čokoládu.

Osvědčený recept na přípravu horké čokolády v domácím prostředí:

50 g čokolády(2 vrchovaté polévkové lžíce),1 hrnek(cca 1 dcl) neslazené smetany na vaření(kolem 12 %).Nalejte smetanu do kastrolku a rozpusťte čokoládu nad malým plamenem.Potom jemně zahřívejte než se dostane čokoláda do varu.Za stálého míchání vařte 1-2 minuty než čokoláda dosáhne příjemné hladkosti a hustoty.Nechte zvolna zchladnout na teplotu příjemnou k pití a potom servírujte.Je vhodné čokoládu vařit ve vodní lázni,čímž se zamezí připálení.

Hezký chuťový zážitek!

 



Výjimečná kvalita surovin:
Co se surovin týče, dává si Michel Cluizel opravdu záležet. Dokonce si nechal patentovat ochrannou známku „Nobles Ingredients“ (neboli „urozené, vznešené suroviny, “) která v praxi znamená, že ve svých výrobcích používá:
- pouze čisté kakaové máslo, bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků,
- třtinový cukr místo cukru řepného,
- přírodní Bourbon vanilku namísto vanilinu,
- nepoužívá sójový lecitin ani umělá aromata,
- a všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.

Hmotnost: 1kg pytel

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.