Horká čokoláda Francois Pralus „Cacao Show“ Bio 75%

Neohodnoceno
 
Dostupnost Skladem
335 Kč / ks
   
Kód produktu 385
Kategorie Francois Pralus
 

Horká čokoláda Francois Pralus „Cacao Show“ Bio 75%

Horká čokoláda, kterou Vám nabídnou jen v několika nejvyhlášenějších Pařížských kavárnách. Čokoláda, která oslnila porotu na Akademii Čokolády v roce 2009 natolik, že jim nezbylo než jí udělit zlatou medaili. Francois Pralus připravil tuto 75% čokoládu z vybrané směsi kakaových bobů z Madagaskaru v Bio kvalitě. Čokoláda má formu prášku pro snadné rozpouštění a je balena ve stylové plechové dóze.

Získaná ocenění z mezinárodních soutěží:
zlatá medaile, Academy of Chocolate, Londýn, 2009, kategorie: Best Unflavoured Drinking Chocolate

Recept na tradiční horkou čokoládu.

Tradiční horká čokoláda se připravuje z čokolády, nikoli pouze z kakaového prášku.

Recept na 1 šálek horké čokolády:
50g čokolády (2 vrchovaté polévkové lžíce), 1 hrnek cca 12% neslazené smetany (cca 1 decilitr). Nalejte smetanu do kastrólku a rozpusťte čokoládu nad mírným plamenem. Pak jemně zahřívejte než se dostane do varu. Krátce povařte 1-2 minuty za stálého míchání, až čokoláda dosáhne příjemné hladkosti a hustoty. Nechte mírně zchladnout na teplotu vhodnou k pití a poté servírujte. Čokoládu je vhodné vařit ve vodní lázni, abychom zamezili případnému připálení.

Složení:
kakaová hmota (kakao, čisté kakaové máslo), cukr. Může obsahovat stopy oříšků a mléka.

Čokoláda neobsahuje lepek.

Výrobek BIO zemědělství, kontrolováno CZ-BIO-003.

Výjimečná kvalita surovin:
Francois Pralus rád cestuje a kakaové boby si osobně vybírá u pěstitelů. Na výrobu čokolády používá pouze čisté kakaové máslo bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků, a třtinový cukr místo cukru řepného. Nikdy nepoužívá vanilku, vanilin, ani umělá aromata, Všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.

Hmotnost a rozměry:
250 g - plechová dóza, 115 x 120 x 55 mm
3 kg - plastový pytel

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.