Pralinkový krém Francois Pralus

Neohodnoceno
 
Dostupnost Skladem
230 Kč / ks
   
Kód produktu 508
Výrobce Francois Pralus
Kategorie Čokoládové krémy
 

Pralinkový krém Francois Pralus

Pasta praliné Francois Pralus „Pot de Creme de Noisette“

Víte, jak se vyrábějí pravé pralinky? Do velkého měděného kotle nasypeme lískové ořechy, mandle a třtinový cukr. Pod kotlem zapálíme oheň a směs mícháme. Lískové oříšky a mandle se opraží a cukr zkaramelizuje. Poté necháme směs vychladnout a rozemeleme ji na jemnou kašičku. Když nyní z této hmoty, kterou francouzi nazvali „praliné“, uplácáme kuličku a obalíme ji čokoládou, získáme původní pralinku. Později slovo pralinka zdomácnělo pro všechny druhy čokoládových bonbónů...

Pokud si chcete udělat přestavu jak tato pochoutka chutná, máte možnost. „Pot de Creme de Noisette“ z dílny čokolatiéra Francois Pralus je lahůdkovou směsí ručně vyráběné hmoty „praliné“ a jemné 75% čokolády.

Složení: pražené lískové ořechy a mandle, třtinový cukr, 75% čokoláda (kakao, třtinový cukr, čisté kakaové máslo, sojový lecitin), pravá Bourbon vanilka.

Upozornění: na povrchu krému se samovolně tvoří vrstvička oleje. Je to normální. Před použitím krém zamíchejte.

Výjimečná kvalita surovin: Francois Pralus rád cestuje a kakaové boby si osobně vybírá u pěstitelů. Na výrobu čokolády používá pouze čisté kakaové máslo bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků, a třtinový cukr místo cukru řepného. Nikdy nepoužívá vanilin, ani umělá aromata. Všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.

Hmotnost a velikost: 250 g, sklenice 85×85×65 mm

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.